החומרים: חצי ק''ג דג נסיכת הנילוס פרוס
2 כוסות מים
חצי כוס שמן
4 שיני שום כתושים 2 גמבה פרוסות לרצועות
1 כף פפריקה מתוקה
2 פלפלים אדומים יבשים גדולים מתוקים פלפל שחור אבקת מרק עוף פרווה
2 פלפלים ירוקים חריפים חצויים
2 עגבניות פרוסות ללא הקליפה
חבילה כוסברה קצוצה 2 כפות רסק עגבניות אופן ההכנה: יש להשרות את פרוסות הדג בחצי כוס לימון וכפית מלח בקערה למשך שעתיים לפחות ,להוציא לסנן ולשמור בצד, מכניסים את הרוטב מסדרים בסיר את כל החומרים תחילה שמים בסיר שמן ומגנים את הגמבה מוסיפים את הכוסברה ועל את השום,הפפריקה,הפלפלים,והעגבניות הפורוסות והרסק מנמיכים את הלהבה ומכנסים את הדג , שופכים מעל את המים והתבלינים ומביאים לרתיחה , מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהדגים מתבשלים והרוטב נעשה מעט סמיך למאגר המתכונים הגדול הרשמו לאתר בחינם לחצו כאן